>

Pablo Incamata

Wie kan het zich nog herrineren? De panfluitisten die een vast onderdeel waren van elk plein, straatfestival en braderie in elke Europese stad in de jaren '90 van de vorige eeuw. Waar kwamen ze vandaan en waar zijn ze gebleven? Er is er slechts eentje overgebleven: Pablo Incamata.

Inhoud

Nog nooit in Europa vertoond!!!

Panfluitist, Pablo Incamata, komt graag op uw festival zijn unieke, traditionele Zuid-Amerikaanse oer-muziekale kunsten demonstreren. Een spetterende animatie met o.a 's werelds grootste panfluit en uitvoeringen van de mysterieuse en mystieke "Symphonica Schizophrenia" en "El Condor Passé".

Afgesplitst van zijn voormalige camerado's, maakt Pablo Incamata nieuwe contacten met het grote publiek. Hij wil vooral signorita's versieren met complimenten in zijn (bijna) vlekkeloze Spaans.

Pablo Incamata is ideaal inzetbaar als wandelende act op straattheater festivals, braderieen en winkel centra.

Inspiratie

Groepen panfluitisten met traditionele kostuums en een veelsoortigheid van fluiten waren een veel gezien fenomeen in Europese steden in de jaren '90 van de vorige eeuw. Een opvallend aspect van hun voorstellingen was de geslotenheid van de groep en het ontbreken van direct contact met het publiek. De Engelse TV comedy serie "The Fast Show" heeft er een persiflage van gemaakt die wordt herhaald in diverse episodes als een soort van "running gag". Een korte voorbeeld hiervan is te zien op:

Als een solo fluitist, pakt Pablo Incamata het anders aan. De comische impact van deze act is het feit dat hij in tegenstelling tot de verwachtingen,  juist heel veel contact maakt met zijn publiek. De beslissing om dit karakter zo te spelen heeft geleid tot de noodzaak om Spaans te leren! Met een goede Spaans taal podcast is dat redelijk goed geslaagd.


Facebook

LinkedIn

Volg Chris Champion op Facebook
Volg Chris Champion op LinkedIn
Neem vrijblijvend contact met mij op om alle mogelijkheden te bespreken