>

Kindertheater: De Koning en de Nar

 

Chris Champion Koning Fool

De Koning, de Nar en een Reis door de Tijd is een modern sprookje. Een sprookje over tijd, verwachtingen en (on)geduld. Met veel humor speelt Chris Champion deze voorstelling in een reis door de tijd. Muziek, goocheltrucs, jongleerkunsten, poppenspel en slapstick-clownerie worden vermengd met een spannend verhaal.

 

Het verhaal: De Koning is Jarig

De Koning is jarig! Hoera! Hoera! Het wordt een echt feest in de tuin van de koning en het hele publiek is speciaal uitgenodigd om het te vieren. Ceremoniemeester 'Momentje' zet alles klaar. Maar dat redt hij nooit alleen. Gelukkig willen de kinderen uit het publiek hem helpen. Hij moet de slingers ophangen! Hij moet een taart bakken……en hebben wij het verjaardagsliedje al ingestudeerd? Momentje rent ongeduldig van de ene taak naar de andere. In zijn haast maakt hij een puinhoop van alles. Als de Koning nu binnen komt zou zijn hele verjaardagsfeest een ramp zijn! Gelukkig wordt alles in orde gebracht met hulp van de kinderen. Maar.....waar blijft de Koning?

Chris Champion Koning and Cake

Drie Wensen

Terwijl 'Momentje' op de Koning wacht, mag hij onverwachts drie wensen doen: "Speciale wensen om te rijden, door verleden of toekomstige tijden." Hij bedenkt een plan om een avontuurlijke reis door de tijd te maken voordat de Koning binnen komt. Maar of dit zal lukken ?

De Koning, de Nar en een Reis door de Tijd is een voorstelling voor jong en oud, voor alle mensen die zich ooit hebben afgevraagd:

Waarom vervelen kinderen zich soms kapot ?

Hoe kan het dat volwassenen vaak ‘geen tijd’ hebben ?Chris Champion Koning Ladder

En…….welke dag komt ook alweer na de maandag ?

 

Technische Informatie

Speelvlak: 6 x 8 meter (kan kleiner in overleg)

Opbouwtijd: 3 uur

Tijdsduur: 60 minuten

Leeftijd: vanaf 4 jaar

Klik hier  voor informatie over Clown show 'Sydney's Circus'

 

Clownerie in 'De Koning en de Nar'

Een van de meeste bekeken youtube filmpjes over de kunst van clowning is op De Koning, de Nar en een Reis door de Tijd gebaseerd. Chris Champion heeft een van de clown routines in de voorstelling gebruikt om een instructie video over clownerie te maken. Tot nu toe heeft de filmpje meer dan 100.000 hits! 

 

 


Facebook

LinkedIn

Volg Chris Champion op Facebook
Volg Chris Champion op LinkedIn
Neem vrijblijvend contact met mij op om alle mogelijkheden te bespreken