>

Kindertheater - De Grandioze Goochelshow

Is hij een vreselijke goochelaar die af en toe schittert of een briljante goochelaar die af en toe steken (en toverstokken) laat vallen?

Coyote en Co Clowns

 

'Coyote en Co' is het duo Chris Champion en Marjo Dames. In deze clowneske kindertheater voorstelling wisselen ze prachtige goochel- illusies af met momenten van complete verwarring. Met zijn wortels in engelse clownerie, heeft Chris inspiratie voor deze voorstelling gevonden in de traditie van de Engelse humor en vooral de beroemde komische goochelaar Tommy Cooper.

 

 

De Grandioze Goochelshow van Coyote en Co

 

Een goochelaar en zijn assistente vermaken het publiek met goochel-kunsten. De ene keer is de goochelaar een vreselijke kluns die gered moet worden door zijn assistente dan weer is hij de briljante goochelaar die zijn schitterende trucs laat zien terwijl zijn assistent domme fouten maakt.

 

Coyote en Co Goochelshow # 5

 

Het resultaat is dramatisch-komisch. De truc waarbij metalen ringen met elkaar worden verbonden, gaat zo vreselijk verkeerd dat ze een zaag nodig hebben om los te komen. Een zwevende bal gaat plotseling een eigen leven leiden en jaagt het tweetal van het podium af. Wat extra grappig is, is dat de goochelaar verliefd is geworden op zijn assisstente en meer oog voor haar heeft dan voor het vertonen van kunstjes.

 

Zonder woorden maar met muziek is 'De Grandioze Goochel Show' een vermakelijke komische voorstelling voor elke publiek van jong tot oud.

 

 

 

Technische Informatie

 

De Grandioze Goochelshow van Coyote en Co is een clowns- en goochel-show die op elke gelegenheid en locatie, zowel binnen als buiten gespeeld kan worden.

 

Leeftijd:             4 tot 104 jaar

Speelvlak:          3 x 5 meter (minimaal)

Locatie:              Scholen, buurthuizen, theaters, festivals, koningsdag en sinterklaas feesten

Duur:                 25/30 minuten

 

 

Goochel Show met Goochel Workshop op School

De Grandioze Goochelshow van Coyote en Co is zeer geschikt om te combineren met een goochel workshop voor midden en bovenbouw van het primaire onderwijs. Na een show van 30 minuten laten de spelers van Coyote en Co de leerlingen per klas zelf het wonder van goochelen ervaren.

 

Klik hier voor meer informatie over Goochel Workshops


Facebook

LinkedIn

Volg Chris Champion op Facebook
Volg Chris Champion op LinkedIn
Neem vrijblijvend contact met mij op om alle mogelijkheden te bespreken