>

Sydney's Circus op Straat

Sydneys Circus op Straat - Clown en Circus Straattheater van Chris Champion / Englishman Abroad

Gestart in de beroemde straattheater-locatie Covent Garden in London en daarna doorgegroeid op het Amsterdamse Leidseplein, is deze clown show een internationaal straatheater spektakel geworden. Sydney's Circus heeft gespeeld door Europa in o.a Belgie, Frankrijk, Duitsland.

 

De voorstelling: Sydney's Circus

In deze one-man clownshow creëert Sydney de magische en spectaculaire sfeer van het traditionele Engelse circus. Hij wordt geholpen door het nietsvermoedende publiek, om een wereld van illusie, kleur, betovering en chaos te produceren. Heldendaden van onmenselijke kracht, zoals jongleren met kanonskogels, tot daden van onbegrijpelijke stompzinnigheid, zoals het opvangen van een baksteen tussen je tanden. De resultaten zijn altijd komisch, rampzalig en onverwacht.
Deze bruisende familieshow laat je op het puntje van je stoel zitten en genieten van goochelen, jongleren en heel veel meer.

 

Met prijzen bekroond

Sydney’s Circus is met prijzen bekroond: op het Oranjeboom Straattheater Festival, Rotterdam; op het Straattheater Festival in Rijswijk en de hoofdprijs op het Leids Straattheater Concours.

 

Technische gegevens

Speelduur: 25 minuten / maximaal 3 shows per dagdeel

Speelvlak: 3 x 4 meter minimaal.


Facebook

LinkedIn

Volg Chris Champion op Facebook
Volg Chris Champion op LinkedIn
Neem vrijblijvend contact met mij op om alle mogelijkheden te bespreken