>

Verteltheater met Muziek: Coyote en Co

'Coyote en Co' zijn de duo Marjo Dames en Chris Champion. Marjo Dames is verhalenvertelster met een breed repetoire en een doelgroep van jong tot oud. Chris Champion speelt vanaf zijn 16e jaar gitaar en schrijft zijn eigen muziek. Geboren op The Isle of Wight, dat sinds de jaren '70 een locatie is voor schitterende muziek festivals, heeft hij popmuziek in zijn bloed!

 

Coyote en Co - Verhalen en Muziek van Chris Champion en Marjo Dames

 

 

Verhalen van Liefde en Verlangen

Verhalenvertelster Marjo Dames en ukulele speler / zanger Chris Champion brengen een muzikale theatervoorstelling over liefde en verlangen. Mooie liefdesverhalen worden afgewisseld met bekende rock-en-roll old-timers van Everly Brothers tot Elvis. U kunt niet anders dan meezingen. 

 

De verhalen gaan over wat vrouwen willen en wat mannen kunnen, over verlangen, over liefde, over dwaasheid en over wijsheid,. De bijhorende liedjes zijn o.a: 'Can't Help Falling in Love',  ' Da Doo Ron Ron', 'All Shook Up', 'Blue Suede Shoes', 'Dream Lover', 'I'm a Believer' en 'Then I Kissed Her'.

 

Klik hier  voor informatie over 'Verhalen van Liefde en Verlangen' als huiskamer voorstelling

 

 

Technische Informatie

'Verhalen van Liefde en Verlangen' is een flexibele muzikale theatervoorstelling die op diverse gelegenheiden en locaties gespeeld kan worden. Voor grotere zalen en kleinere huiskamers en zelfs voor piepkleine salons en boudoirs. Het programma is zeer geschikt als huiskamervoorstelling of huiskameroptredens.

Zelfs de tijdsduur van het programma is aan te passen. Afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever kan een keuze gemaakt worden uit verschillende verhalen. Elke 'set', verhaal plus liedjes, komt uit op ongeveer 30 minuten.

 

Duur:                 Flexibel - 30, 60 of 90 minuten, in overleg

Leeftijd:             8 tot 108 jaar

Speelvlak:          3 x 3 meter minimaal

 

Coyote & Co neemt eigen geluidsversterkings apparatuur mee die als nodig ingezet kan worden.

 

 

Klik hier  voor informatie over het kerst programma van 'Coyote en Co'.


Facebook

LinkedIn

Volg Chris Champion op Facebook
Volg Chris Champion op LinkedIn
Neem vrijblijvend contact met mij op om alle mogelijkheden te bespreken