>

Workshops

Chris Champion geeft al ruim 30 jaar circus- en theater-workshops aan diverse groepen tijdems verschillende gelegenheden. Hij heeft worksops verzorgt in meer dan 20 landen en vier continenten. Hij is ook toneel docent op een Internationale School in Nederland.

Circus Workshops

Of je nu een veer balanceert op de punt van je neus, of rijdt op een fiets met één wiel, een circus workshop is altijd leuk...
Lees meer

Workshop Goochelen

De nadruk in deze workshop ligt op het leren van magische trucs met dagelijkse objecten zoals munten, paperclips, kaarten....
Lees meer

Workshop Schaduwtheater

De wereld van schaduw and schimmen is waarschijnlijk zo oud als de mensheid.....
Lees verder

Meer Workshops...

Chris Champion geeft ook workshops in theater improvisatie, masker spel, straattheater, verteltheater en clownerie.
Klik hier voor meer informatie.

Deelnemers

Geen eerder evaring is nodig. Workshops kunnen worden gegeven op het niveau van beginners maar ook op niveau van gevorderden. Geschikt voor zowel kinderen als volwassenen.
Het maximale aantal deelnemers voor deze workshops is 20-25. Met uitzondering van de circusworkshop; die kan tot 70 deelnemmers uitgebreid worden.

Ruimte

De grootte van de ruimte is sterk verbonden aan het aantal deelnemers en aan de inhoud van de workshop. De geschiktheid van de ruimte wordt in overleg bepaald en kan variëren van klaslokaal tot gymzaal..

Tijdsduur

De lengte van de workshop kan worden aangepast aan individuele behoeften. De mogelijkheden lopen uiteen van een korte beginners workshop tot een cursus die een aantal weken of maanden duurt.


Facebook

LinkedIn

Volg Chris Champion op Facebook
Volg Chris Champion op LinkedIn
Neem vrijblijvend contact met mij op om alle mogelijkheden te bespreken